Näppäimistö

Pala kynt­tä tai jo­tain muu­ta ko­vaa oli pii­lou­tu­nut Zip­py-näp­päi­mis­tö­ni m-kir­jai­men alle. Kos­ka näp­päin­ten väli oli lii­an ah­das pin­se­teil­le, tur­vau­duin imu­riin. Kyn­nen­pa­la­nen sin­gah­ti­kin röö­riin kuin unel­ma, mut­ta sit­ten huo­ma­sin g-kir­jai­men alla koh­ta­lok­kaan mu­na­kar­van. Vä­lit­tö­mäs­ti siir­ret­tyä­ni imu­rin suun sen koh­dal­le koko näp­päi­mis­tö pon­nah­ti il­maan ja ky­sei­nen g-nap­pi avau­tui kuin mar­ga­rii­ni­pa­ke­tin kan­si. Lie­nee­kö imu vie­nyt men­nes­sään jousen vai min­kä, mut­ta pik­ku g le­pä­si poh­jas­sa eikä rea­goi­nut pai­na­mi­seen. Nooh, ”ha­jo­si käy­tös­sä”, ajat­te­lin ja toi­mi­tin näp­päi­mis­tön tä­nään kaup­paan, jos­ta sen muu­ta­ma viik­ko sit­ten os­tin. Kos­ka tuo­te ei enää kuu­lu­nut va­li­koi­miin, sain ra­ha­ni takaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *