Näppäimistö

Pala kynttä tai jotain muuta kovaa oli piilou­tunut Zippy-näppäi­mis­töni m-kirjaimen alle. Koska näppäinten väli oli liian ahdas pinse­teille, turvau­duin imuriin. Kynnen­pa­lanen singah­tikin rööriin kuin unelma, mutta sitten huomasin g-kirjaimen alla kohta­lok­kaan muna­karvan. Välit­tö­mästi siir­ret­tyäni imurin suun sen kohdalle koko näppäi­mistö ponnahti ilmaan ja kyseinen g-nappi avautui kuin marga­rii­ni­pa­ketin kansi. Lieneekö imu vienyt mennes­sään jousen vai minkä, mutta pikku g lepäsi pohjassa eikä reagoinut paina­mi­seen. Nooh, ”hajosi käytössä”, ajat­telin ja toimitin näppäi­mistön tänään kaup­paan, josta sen muutama viikko sitten ostin. Koska tuote ei enää kuulunut vali­koi­miin, sain rahani takaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *