7. 1. 2023

Soke­ri­herk­ku­lakko on pitäny jo viikon. Sen jälkeen ku olin ollu vuojen tipat­to­malla, ensim­mäinen kalja maistu viinalta. Liekö samasta ilmiöstä kyse siinä, ku eilisen lounas­paikan sämpylä maistu ihan pullalta ja pork­ka­na­so­se­keitto siira­pilta. Ja siinä että ruoka­kau­poissa eilen ja tänään näytti, että joka hylly notkuu sokeria muodossa tai toisessa, ilmei­sessä tai kava­lassa. Tuntu samalla vapaut­ta­valta huomata kaks asiaa: ettei tehny yhtään mieli, ja miten paljon isomman osan tuot­teista voi nyt sivuuttaa (liha­ei­neien ja sihi­juo­mien lisäksi, joista en ennes­tä­ni­kään perusta, ja joita niitäki ruukaa olla pienis­säki kaupoissa hylly­met­ri­tol­kulla).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *