Uusi kuosi, uudet kuteet

Jos ei ker­ran si­säl­töä syn­ny, ru­ka­taan muo­toa. Kei­ka­rin uu­det vaat­teet ovat tie­ten­kin pe­räi­sin OSWD:stä ja valp­paim­mat tun­nis­ta­ne­vat templaa­tin tu­tuk­si mum­mi­lan etusi­vul­ta. Ar­kis­ton kät­köis­tä löy­tyy vie­lä tätä kir­joit­taes­sa­ni van­haa kök­kö­font­tis­ta il­met­tä, mut­ta uu­dis­tus­ten tuu­let la­kais­se­vat pian siel­lä­kin. Kaik­kien link­kien toi­mi­vuut­ta en ole tar­kis­ta­nut, jo­ten en ota vas­tuu­ta sii­tä, min­ne nii­tä kli­ka­ten joutuu.

P.S. Mon­ta tun­tia ku­lui tä­nään tu­ki­hen­ki­lön kans­sa et­sien ja kor­ja­ten IE:n pal­jas­ta­mia koo­din heik­kouk­sia, joi­den suh­teen FF ei ol­lut niin ron­ke­li, mut­ta on­pa­han nyt sit­ten vii­mei­sen pääl­le va­li­dia koo­dia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *