Treenivyö

Ensim­mäiset varmat todis­teet siitä, että täällä käy muitakin, ovat saaneet minut jääty­mään. Jos teks­teis­täni on tähänkin asti puut­tunut punainen lanka ja keski­näinen koheesio, nyt olen aivan eksyk­sissä miet­ties­säni mistä minun pitäisi kirjoittaa, jotta olisin kiin­nos­tava. Ei minun tieten­kään tarvit­sisi olla kiin­nos­tava, vaan oma itseni, mutta kun ominta itseäni on aina ollut ihmisten huomion kerjää­minen, jos kohta tavoilla, jotka eivät näin ilmi­sel­västi näytä siltä.

Eräs huoleni on se, että tänne eksyvä luulee minun käsit­te­levän itsel­leni todella tärkeitä aiheita, jos kerron siitä kuinka ostin väärän kokoisen tree­ni­vyön, koska hinta­la­pussa luki no size, mutta kuinka Stadiumin ystä­väl­linen kassa­tyttö antoi vaihtaa sen isom­paan, vaikka oikeasti merki­tyk­sel­lisiä ovat vain sellaiset asiat, joista esimer­kiksi lauan­tai­aa­muna puhut­tiin ja koko se tilanne, jossa se oli mahdol­lista, mutta joista pystyn kirjoit­ta­maan vain hämäriä sivu­lauseita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *