Otsikoton

Tulipa tänään pelattua erit­täin, erit­täin huonoa verk­ko­foot­bagia. Pitkästä aikaa vitutti koko laji oikein kunnolla. Vakio­vuoro viikossa riittää ehkä juuri ja juuri pitä­mään tuntumaa yllä, mutta kehi­tystä ei aina­kaan tarvitse pelätä tapah­tuvan. Omaan suori­tus­ta­sooni vaikutti tosin sekin, että olen koko viikolla nukkunut vain yhden yön koto­nani, ja vieraissa tapaan aina nukkua huonosti tai ainakin vähemmän.

Reskont­ra­punkti-kvar­tet­timme eilinen keikka tuotan­to­ta­louden killan Prodekon vuosi­juh­lassa meni tuubiin, ja jonkin verran tuubassa olin itsekin pois lähties­sämme. Alkus­napsi ja lasi viiniä ennen settiä riit­tivät laukai­se­maan jänni­tyksen viemättä hieno­mo­to­riikkaa, ja ensim­mäistä kertaa pystyin jopa naut­ti­maan esiin­ty­mi­sestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *