Son naatti

Päätin katkaista uniryt­mini määrä­tie­toisen vael­luksen kohti Atlantin normaa­liai­ka­vyö­hy­kettä ja pakotin itseni ylös aamuseit­se­mältä, vaikka olin nukkunut vasta viisi tuntia. Toista kertaa tänä syksynä selviy­dyin kahdeksan luen­nolle, ja siihen tyyty­väi­senä saatoinkin lähteä tauolla pois. Tahti oli kuten ennenkin juuri niin hidas, etten jaksanut seurata.

Aamu­toi­me­liai­suu­des­sani sain jopa aloi­tettua laati­misen, joka viime viik­koina on inspi­raa­tion puut­teessa jäänyt kaiken muun jalkoihin. Teema-aukeama taide­maa­la­reista olisi seuraava isompi työ, mutta ensin on hyvä verestää taitoja puolen sivun erikoi­silla. Yksi hyvä pääku­vakin odottaa haus­koja ratkai­su­lauseita.

Viiden tunnin yöunet näkyivät ja kuuluivat myös laulu­tun­nilla, jos kohta eili­sil­tai­sella huuta­mi­sel­lakin oli teke­mistä sen kanssa, että a:sta ylös­päin ääneni vuoti kuin keula­vi­siiri. Toisaalta, yleisen vetä­mät­tö­myy­teni ansiosta leuka­perät ja kurkunpää pysyivät harvi­naisen rentoina ja alaäänet kutit­tivat muka­vasti rintaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *