Exän kanssa

Olin tois­sa­päi­vänä messen­ge­ryh­tey­dessä Japa­niin, enti­seen toiseen puolis­kooni, joka elokuun alusta on kier­tänyt planeettaa ympäri Up With People -nimisen kansain­vä­lisen ohjelman mukana. Minulla ei tähän­kään asti ole ollut kuin aavistus, mistä koko touhussa on kysymys, mutta tämän luet­tuani ei ole enää senkään vertaa:

Our mission is to build unders­tan­ding among nations and to spark people to action in meeting the needs of their commu­ni­ties, count­ries and the world; and to equip young people with the leadership quali­ties of global pers­pec­tive, integrity and moti­va­tion to service.

Luon­nol­li­sesti tulin samalla tilit­tä­neeksi lähes kaiken kaikista viime aikojen ihas­tuk­sis­tani. En siksi että ne häntä kiin­nos­tivat, vaan tunnus­ta­misen nautin­nosta, johon olen koukussa. Ilok­seni huomasin, että kesti jonkin aikaa ennen kuin muistin kuka ennen olin, minkä jälkeen tuntui melkein nostal­gi­selta olla hetki vanhassa roolissa. Epäsuora todiste minän hitaasta muut­tu­mi­sesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *