Nike Air Max

MM-kisojen jälkeen toisetkin Beas­tini olivat jo niin hajalla, että päätin heittää sekä ne että ensim­mäisen, vielä kulah­ta­neemman parin, roskiin. Samalla päätin, etten enää kolmatta kertaa maksa 109 euroa kengistä, jotka eivät kestä käyttöä. Love­gunit kävivät taas kerran mieles­säni, mainet­taan paskemmat Ndestruktit jopa jalois­sani, mutta toissa päivänä löysin viimein Alek­san­te­rin­kadun Inters­por­tista etsi­mäni: Niken Air Maxit, joiden tapai­silla mm. Flo pelaa, kampan­ja­hin­taan 49,90 euroa! Saa nähdä, innos­tunko vielä modaa­maan tuota sisä­syrjää, joka ei ehkä kuiten­kaan aivan Beastin veroinen ole.

2 kommenttia artikkeliin ”Nike Air Max”

  1. Voi kikkeli. Eksyin tänään Itäkes­kuksen Stadiu­miin, ja eiköhän siellä myyty Brooks Beas­teja hintaan 59.90 €. Ostet­tava ne oli, kun kävi vielä niin hyvä tuuri, että ainoas­taan yksi pari kaikista ei ollut pelin kannalta huonompaa, kapea­les­tistä (D) mallia, ja se sattui olemaan juuri oikeaa kokoa.

  2. Löysit Air maxit Suomesta! Olen etsinyt moisia tossuja tulok­setta Suomesta. Lopult löysin Saksasta ja Rans­kasta kyseisiä tossuja. Tuntuvat olevan melko suosit­tuja etenkin Rans­kassa vaikka ovatkin jo yli 10 vuotta vanha malli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *