5. 9. 2019

He­rä­sin il­man kel­loa jo puo­li seit­te­mäl­tä ku oli niin mie­len­kiin­to­nen päi­vä tu­los­sa. Käy­tiin Man­tan kans pa­laut­ta­mas­sa REDACTEDn la­tu­ri Mat­ti­lan pos­ti­laa­tik­koon, an­noin sil­le ruu­an ja läm­mi­tin ei­lis­tä talk­ku­na­puu­roa itel­le­ni aa­mu­pa­lak­si. Tein pari tun­tia töi­tä en­nen ku lä­het­tiin koko kol­mi­kol­la nie­meen. M. vie­tiin säi­löön Leh­mi­kan­kaal­le sik­si ai­kaa ku V:n kans käy­tiin neu­vo­las­sa. Kuul­tiin Jy­kän sy­dä­nää­net 1. ker­taa, jon­kin­lai­sen doppler­ko­jeen vah­vis­ta­ma­na. Syke oli lauk­kaa­vat 144, jo­ta­kuin­ki kes­kel­lä nor­maa­lin ra­jo­ja (120–160). V:n he­mo­glo­bii­ni oli pi­ka­tes­tis­sä 105 ja tar­kem­mas­sa ve­ri­ko­kees­sa vain sata eli lii­an ma­ta­la. Rau­ta­table­teil­la toi­vot­ta­vas­ti kor­jau­tuu.

Haet­tiin Man­del­brot ja ajel­tiin Kuos­kuun, min­ne pik­ku koi­ra jäi vii­kon­lo­puk­si hoi­toon ja 1. ker­ran eron meis­tä puol­ta vuo­ro­kaut­ta pi­tem­mäk­si ajak­si. REDACTEDlta tul­leis­ta ku­vis­ta ja vies­teis­tä pää­tel­len on pär­jän­ny sie­lä oi­kein reip­paas­ti ai­na­ki en­sim­mäi­sen il­lan!

Ajel­tiin ta­ka­sin Su­van­toon, syö­tiin, sii­vot­tiin ja pa­kat­tiin, ja lä­het­tiin Ke­mi­jär­vel­le yö­ju­naan, jos­sa kir­jo­tan tätä. Huo­me­na on REDACTEDn 50-vuo­tis­bi­leet Munk­ki­nie­mes­sä ja lau­an­tai­na De­sign­mar­ket Kaa­pe­li­teh­taal­la. Ol­laan Cla­rio­nis­sa yötä ku kes­kus­tan Airbnb-pai­kat olis ollu suun­nil­leen sa­man­hin­ta­sia mut­ta il­man aa­miais­ta, sau­naa ja uima-al­las­ta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.