10. 6. 2019

Lä­hin aa­mul­la ens töik­se­ni Man­tan kans he­vos­saa­reen nok­ko­sia ke­rää­mään. Sie­lei ole vie­lä he­vo­sia eikä lam­pai­ta, eikä tä­nään ollu sääs­kiä­kään ku tuu­li niin pal­jon. Lin­tu­ja kyl­lä oli ja var­maan pal­jon pe­siä, joi­ta Man­ta ei on­nek­si löy­tä­ny tai ai­na­kaan no­tee­ran­nu. Pa­la­tes­sa näin sekä suo­kuk­ko- että kaak­ku­ri­pa­ris­kun­nan. Nok­ko­sia oli kans pal­jon ja help­po sak­sia kas­siin nip­pui­na.

Käy­tiin Ja­nin kans Mu­hun lans­sil­ta Vi­king Li­nen tar­ral­la va­rus­tet­tu la­si­le­vy pöyän­kan­nek­si ja viis truk­ki­la­vaa 4. ja 5. hal­ko­töt­te­rön alle. Sit­te käy­tiin nie­mes­tä REDACTEDn lans­sil­ta ver­kot mai­nit­tu­ja töt­te­röi­tä var­ten. Pys­ty­tet­tiin ne ja jat­ket­tiin hal­ko­sa­vot­taa. Sain kuu­rin­pää­ty­pi­non val­miik­si ja kaik­ki te­hyt ha­lot töt­te­röi­hin.

Käy­tiin REDACTEDn ja Man­tan kans ka­tis­koil­la. Ros­ki­kon vie­rei­ses­sä oli syö­mä­ko­ko­set hau­ki ja ah­ven jo­ten tuo­tiin toi­nen­ki sen paik­keil­le. Her­mo mei­nas men­nä ka­lo­jen kans sääs­ken­syöt­ti­nä pi­hal­la rä­pies­sä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.