8. 6. 2019

REDACTEDn kans pan­tiin aa­mul­la po­tut maa­han. Kaks ri­viä Siikliä ja nel­jä ri­viä pui­ku­laa. Ko­vaa hom­ma lä­hem­mäs 30 as­teen hel­tees­sä.

Kä­vin saat­te­le­mas­sa REDACTEDa Van­hal­la vir­rel­lä Taa­lain­maan kar­ja­ma­joil­ta ja Maa on niin kau­niil­la.

Jää­kaap­pi-pa­kas­ti­men os­ta­ja kävi, nos­tet­tiin sil­le Upo kär­ryyn. Pu­he­lias mies Vuos­ti­mos­ta, ni­miä en tiiä vie­lä­kään. Het­kiä ai­ka­sem­min kään­ty Re­po­pa­lon­tiel­le auto kuo­mu­kär­ryn kans ja me­nin avaa­maan sil­le por­tin. Ei ol­lu­kaan os­ta­ja ku naa­pu­riin tu­li­jat, kaks muusik­kouk­koa kär­ryl­li­sen soit­ti­mia kans. Kä­vin sa­no­mas­sa kä­si­päi­vää aian yli.

REDACTEDn kans nos­tet­tiin suk­set ja sau­vat ma­ka­sii­nin or­sil­le ti­laa vie­mäs­tä. Pot­ku­ri jäi oot­ta­maan Ja­nia ka­ve­rik­si. Siis nos­ta­maan, ei or­sil­le.

REDACTED oli il­lal­la lyöt­täy­ny ol­li­la­lais­ten seu­raan ja sa­no­nu pi­hal­la REDACTEDlle että mi­nun­ki tul­la. Pak­ka­sin kui­vaa­li­haa, rom­mia ja me­lo­di­kan ja me­nin. Lau­lel­tiin ja soi­tel­tiin muu­ta­mia teok­sia, mut­ta yh­tei­nen tun­te­mus oli vä­hän ha­kuses­sa, sa­moin mo­net sa­nat ja soin­nut. REDACTED kit­tas vie­rait­ten kal­jaa meiän mui­en­ki ees­tä ja tois­te­li hu­ma­las­sa huo­noh­ko­ja jut­tu­ja, mikä vä­hän ale­voit­ti mei­nin­kiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.