Dolls

Kat­soin ei­len REDACTEDn kau­niik­si mai­nos­ta­man elo­ku­van Dolls, jos­sa nuo­ri nai­nen me­net­tää jär­ken­sä, kun mies jät­tää hä­net men­näk­seen nai­mi­siin toi­sen kans­sa. Kau­nii­ta koh­tauk­sia kir­sik­ka­puis­ti­kois­sa pii­sa­si­kin, mut­ta ker­ron­ta oli niin tus­kai­sen hi­das­ta, että il­man yh­ty­mä­koh­tia omaan draa­maa­ni oli­si mel­ko var­mas­ti jää­nyt kes­ken. Suo­si­tel­tu on myös Tom­my Hells­te­nin kir­jaa Saat sen mis­tä luo­vut ja John Grayn ih­mis­suh­deo­pas­ta Mars and Ve­nus Star­ting Over — mo­lem­mat ai­van kar­mi­vaa huu­haa­ta. Nii­den si­jaan kir­jas­tos­ta tart­tui mat­kaan lu­ku­mies Ro­bin Dun­ba­rin The Science of Love and Bet­ray­al.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.