31. 1. 2008

Nyt on niiiin hyvä mie­li. Is­tun bus­sis­sa mat­kal­la Ou­luun, jos­sa vaih­dan ju­naan. Tä­pä­räl­le meni, mut­ta eh­dit­tiin Lah­den lin­ja-au­toa­se­mal­le en­nen lin­ja-au­toa ja jopa saa­lis­taa REDACTEDlle ja mi­nul­le syö­tä­vää en­nen sitä. Unoh­din an­taa REDACTEDlle smok­ki­lauk­ku­ni, mut­ta on­nek­si REDACTED oli niin kilt­ti että pait­si kus­ka­si mei­tä ym­pä­ri äm­pä­riä, otti lau­kun huo­leh­dit­ta­vak­seen kun­nes pa­laan. Seu­rus­te­lin taas koko me­no­mat­kan REDACTEDn kans­sa, mut­ta kyl­lä REDACTED on se jo­hon olen oi­keas­ti lät­käs­sä. Vit­sai­lim­me että läh­ti­sin­kin hei­dän kans­saan Hä­meen­lin­naan REDACTEDalan bi­lei­siin ja yök­si Au­lan­gol­le… REDACTEDn kut­su oli niin flirt­ti! Vas­ta­sin tyy­lik­kyy­del­le­ni us­kol­li­se­na sot­ke­mal­la it­se­ni en­sin si­nap­pi­kurk­kusa­laat­tiin ja lait­ta­mal­la REDACTEDn sit­ten et­si­mään pa­pe­ria ta­ka­tas­kuis­ta­ni.

Sat­tu­mal­ta sain kant­to­rin­kei­kan­kin lau­an­tail­le, siu­naus ja muis­te­lot Ta­pion­nie­mes­sä. Mu­mi­si­ja soit­ti ja lä­het­ti vir­ret pe­räs­sä. Mat­ka­ra­hat tu­lee taas tie­nat­tua, se on ihan mu­ka­va.

Äh, oli­si pi­tä­nyt an­taa REDACTEDlle ja REDACTEDlle nuo kak­si ris­tik­ko­leh­teä kii­tok­sek­si. Enpä älyn­nyt, enkä mai­ni­ta suklaas­ta ja vii­nis­tä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.