Pireus–Kos

Jos kir­jan­pi­to­ni on on­nis­tu­nut, ja jos kaik­ki sii­he­nas­ti­set au­to­maat­ti­nos­tot oli­vat rea­li­soi­tu­neet ti­li­tie­toi­hi­ni, kun äiti sa­noi jäl­jel­lä ole­van 647,44 €, ti­lil­lä­ni pi­täi­si juu­ri nyt olla 300 vä­hem­män. Jos vä­hen­ne­tään sii­tä myös len­to­li­pun hin­ta sekä laut­ta Ko­sil­ta tän­ne (olet­taen, et­tei Hipe pif­faa len­toa eikä lip­pua saa il­man is­tuin­ta, niin kuin vä­lin Bari–Patras), käy­tös­sä­ni on lom­pa­kon ko­li­kot pois lu­kien 647,44 – 300 – 201 – 36 + 40 – 6 (juna Atee­nan ken­täl­le) = 144,44 eu­roa tämä päi­vä mut­ta ei maa­nan­tai­ta mu­kaan lu­kien seit­se­mäk­si päi­väk­si eli 20–21 eu­roa per päi­vä. Lop­pu se lais­kot­te­lu! Mah­ta­vaa! Muis­tan ku oli jos­kus yli 7000 sal­do.


Kä­vin syö­mäs­sä ihan ok li­ha­pul­lat ja os­tin kek­siä jäl­ki­ruu­ak­si, aa­miai­sek­si ja tu­liai­sik­si (puo­li ki­loa). Lai­toin pu­he­li­men la­tau­maan, se­la­sin kaik­ki ku­vat diae­si­tyk­se­nä ja kä­vin pöt­köl­le­ni tän­ne penk­ki­ri­vien vä­liin lat­tial­le, tai siis peh­mo­sel­le ma­tol­le. Jos olis yhtä jur­ris­sa ku, het­ko­nen, REDACTEDn synt­tä­reil­lä, sa­man tien nu­kah­tais. Päis­sään on mo­nes­ti ollu mu­ka­vaa, jos on mo­nes­ti ollu tyl­sää­ki. Mu­ka­va to­sin on ollu usein mu­ka­vam­paa ku iki­nä sel­vin päin, mut­ta tyl­sem­pää­kin on ollu sel­vin päin kuin tyl­sä päis­sään. Oli­sin ih­mi­sys­tä­väl­li­sel­lä tuu­lel­la, nyt ei tar­vis ko­vin­kaan lä­hei­nen tut­tu olla niin jut­tua ir­toais. Vois pis­tää hitchhikers.orgiin että Hel­sin­gis­tä Pel­ko­vou­tiin tai as­kar­rel­la Ro­va­nie­mi-kyl­tin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.