Blue Star Bar Lounge

No niin, taas ei ole hul­lum­min asiat. Ik­ku­na­pai­kal­ta näen Apu­lian­lah­den ran­da­mat, Ba­rin jäl­ki­teol­li­sen si­lue­tin ho­ri­son­tis­sa ja ir­to­koi­rien aja­van toi­si­aan ta­kaa. (Kol­me meni ko­vaa edel­lä ja vä­hän ajan pääs­tä tuli nel­jäs omaa, rau­hal­li­sem­paa tah­ti­aan. :-p) Tu­lin Ba­riin kah­den­tois­ta mais­sa, ky­säi­sin neu­von­nas­ta laut­ta­lip­pu­ja ja sain oh­jeen men­nä bus­sil­la 20/​ sa­ta­maan. Os­tin ker­ta­li­pun ja jäin et­sis­ke­le­mään paik­kaa, jos­ta ko. dösä läh­tee, mut­ta lo­pul­ta oli vain luot­ta­mi­nen ita­lian- ja ele­kie­li­siin oh­jei­siin, että tääl­tä se läh­tee mis­tä muut­kin ja odo­tet­ta­va. Te­pi­nöis­sä­ni tu­lin vai­van­neek­si useam­paa­kin via­ton­ta sie­lua ky­sy­myk­sil­lä­ni en­nen kuin 20-släsh lo­pul­ta tuli, ja nousin sii­hen yh­des­sä kah­den ka­na­da­lai­sen tu­ris­tin kans­sa, tu­ris­tin sii­nä mie­les­sä kuin las­ken it­se­ni­kin tu­ris­tik­si enkä kul­ku­rik­si. Yri­tän na­pa­ta nyt ruo­kaa ra­vin­to­las­ta ja il­lal­li­sen kau­pas­ta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.