Colosseum

On se mah­ta­vaa mat­kus­taa yk­sin ku ei tar­vi neu­vo­tel­la ke­nen­kään kans le­po­tauois­ta, kusi-, juo­ma- tai syö­mä­tauois­ta, sii­tä os­te­taan­ko lip­pua jo­hon­ki vai ei jne. REDACTEDn kans oli vie­lä help­poa ku se saat­to hy­vin pääs­tää mi­nut yk­sin jo­hon­ki mi­hin ei ite ha­lun­nu tai, niin kuin useam­min oli asian lai­ta, toi­sin­päin. Eikä siis vain mat­koil­la vaan muu­ten­kin. Muis­taak­se­ni olin meis­tä se, joka kai­pa­si useam­min sym­biont­tis­ta yh­des­sä­oloa. Sa­moin olim­me jok­seen­kin yhtä vi­su­ja, ja vaa­ti­mat­to­mia eväit­tem­me suh­teen. Otin taas ku­van pa­ris­kun­nas­ta, ehkä es­pan­ja­lai­ses­ta. Tänä aa­mu­na sain suklaac­rois­san­ti­ni kans­sa mai­to­kah­via, joka oli hy­vää se­kin, vaik­ka oi­keas­taan yri­tin ti­la­ta pelk­kää mai­toa. Kä­vin kau­pas­ta vet­tä ja ne­nä­lii­no­ja, vie­lä pi­täis löy­tää suk­ka­kaup­pa, et­tei tar­vis pyy­kä­tä. Nyt vi­lut­taa var­jos­sa, jat­kan mat­kaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.