CV

Sain taas säh­kö­pos­tia kau­kai­sel­ta su­ku­lai­sel­ta, to­sin en ai­van yhtä kau­kai­sel­ta kuin vii­mek­si. Ruot­sin Uu­ma­jas­sa asu­va CREDACTED Vä­li­jee­siö oli googlet­ta­mal­la har­vi­nai­se­no­loi­sen su­ku­ni­men­sä löy­tä­nyt laa­ti­ma­ni su­ku­puun ja siel­tä uk­kin­sa, joka sat­tui ole­maan isä­ni pik­kuserk­ku. Suo­mea tai­ta­mat­to­ma­na hän­tä kiin­nos­ti ko­vas­ti tie­tää, mis­tä do­ku­men­tis­sa oli ky­sy­mys ja kuka sen oli teh­nyt. Ker­roin hä­nel­le vä­hän ke­räi­ly­har­ras­tuk­ses­ta­ni ja täy­den­nyk­sen toi­vos­sa lä­he­tin li­sää tie­toa Vä­li­jee­siön su­vus­ta. Pe­räs­tä ei ole kuu­lu­nut muu­ta­maan viik­koon, lie­nee­kö sit­ten kiin­nos­tus lo­pah­ta­nut vai vie­nyt men­nes­sään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.